Vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.​

Meest gestelde vragen.

In ons wagenpark vindt u een uitgebreide vloot van schuifzeilwagens, kippers, distributiewagens en verschillende trekkers die geschikt zijn voor het vervoeren van goederen.

U kunt contact opnemen met onze afdeling planning om uw wensen te bespreken. SSE Deliveries is flexibel en kan desgewenst ook lastminute uw goederen transporteren als onze planning dit toelaat.

De kosten hangen van diverse factoren af. Om een goede inschatting te maken van de kosten, adviseren wij u om telefonisch of via mail een prijsaanvraag te doen. Op basis van deze gegevens kunnen wij u de beste prijs doorgeven.

Afhankelijk van uw bestemming binnen de Benelux varieert de transittijd tussen de 1 en 2 dagen.

Ja, door gebruik van een realtime satelliet systeem kunnen wij op elk moment van de dag zien waar onze wagens – en dus uw ladingen – zich bevinden. Via de afdeling planning kunt u de status van uw order opvragen.

SSE Deliveries vervoert de goederen in het binnenland onder CMR voorwaarden met de daarbij behorende dekking. Deze voorwaarden kunnen wij u indien gewenst toesturen.

U kan ons steeds telefonisch contacteren, dan zullen wij reeds enkele belangrijke basisgegevens noteren. Maar ook via mail of ons contactformulier op de website mag u steeds uw gegevens doorgeven.

Algemene vragen

+32 (0) 487 28 16 33

Offertes & Routes

+32 (0) 487 28 16 33

Hoofdkantoor

Lageweg 445 - 2660 Antwerpen

E-Mail

info@ssedeliveries.be